Aangepaste openingstijden i.v.m. Coronavirus

Lieve klanten en vrienden,

We hopen dat het met jullie naar omstandigheden goed gaat. Wij zijn nog steeds open maar hebben vanwege de verminderde inloop door het Coronavirus besloten om onze openingstijden zolang aan te passen.

Vanaf deze week tot in ieder geval 6 april zijn wij maandag t/m zaterdag geopend van 11:00 tot 16:00. Mocht er daarin iets veranderen dan raden we je aan om onze Facebook pagina en/of Instagram account te volgen voor de nieuwste ontwikkelingen.

We houden ons zo veel mogelijk aan de social distancing van 1,5 meter maar onze winkel heeft zo z’n hoekjes dus we vragen om begrip in deze lastige omstandigheden. Verder houden we de moed erin, hebben we zin om jullie te blijven ontvangen en hopen we dat jullie ten alle tijden gezond en veilig zijn.

Tot in de winkel!

Liefs, team Boeken

Gelukkig STUDENTENKORTING!

Talenten van de sterren en daar voorbij opgelet! Het is 2019 en dat betekent het volgende:

Het getal van dit jaar is 3 (2+0+1+9 = 12 – 1+2 = 3). In de numerologie gaat de 3 over plezier, creativiteit, communicatie, emotionele gevoeligheid, expressie en samenhang. Wij van A. Boeken vinden dat het hele leven hierover moet gaan.

Om de creativiteit een duwtje in de rug te geven gaan we nieuw talent en creatieve geesten 10% korting geven. Jawel, de studentenkorting is een feit. De 10% geldt op stoffen vanaf 40 cm en alle fournituren. We blijven natuurlijk nog wel de 10cm stukjes knippen maar daar betaal je de volle pond voor, al die stapels..

Voor de korting moet je in het bezit zijn van een geldige studentenpas van de opleiding die je volgt. Foto erop, jaartal and you’re good to go.

We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar en hoera voor nummer 3!

Donderdag 10 januari hebben we geen koopavond maar verder zijn we gewoon weer open volgens de normale “dienstregeling”.

 

A. Boeken

Nieuwe Hoogstraat 33a (Ja hoor 3 3!)

We zijn er weer

20140303-200731.jpg

Yes, we zijn weer terug op ons “oude stekkie” en better than ever!

Onze drie panden zijn prachtig gerenoveerd en kunnen weer heel lang mee. Met de lente in aantocht komen er ook weer heel veel nieuwe stoffen binnen, dus wij hopen u snel te verwelkomen…