Aangepaste openingstijden i.v.m. Coronavirus

Lieve klanten en vrienden,

We hopen dat het met jullie naar omstandigheden goed gaat. Onze openingstijden zijn tot nader order maandag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00. We hebben een maximaal aantal klanten van 7 en proberen zo goed mogelijk de afstand te bewaren. Onze excuses voor de soms lange rijen voor de deur, wij werken hard en hopen op jullie begrip in deze andere tijden.

Mocht er iets veranderen qua openingstijden en maatregelen, dan raden we je aan om onze Facebook pagina en/of Instagram account te volgen waar we dit als eerste delen.

Tot in de winkel!

Liefs, team Boeken

Gelukkig STUDENTENKORTING!

Talenten van de sterren en daar voorbij opgelet! Het is 2019 en dat betekent het volgende:

Het getal van dit jaar is 3 (2+0+1+9 = 12 – 1+2 = 3). In de numerologie gaat de 3 over plezier, creativiteit, communicatie, emotionele gevoeligheid, expressie en samenhang. Wij van A. Boeken vinden dat het hele leven hierover moet gaan.

Om de creativiteit een duwtje in de rug te geven gaan we nieuw talent en creatieve geesten 10% korting geven. Jawel, de studentenkorting is een feit. De 10% geldt op stoffen vanaf 40 cm en alle fournituren. We blijven natuurlijk nog wel de 10cm stukjes knippen maar daar betaal je de volle pond voor, al die stapels..

Voor de korting moet je in het bezit zijn van een geldige studentenpas van de opleiding die je volgt. Foto erop, jaartal and you’re good to go.

We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar en hoera voor nummer 3!

Donderdag 10 januari hebben we geen koopavond maar verder zijn we gewoon weer open volgens de normale “dienstregeling”.

 

A. Boeken

Nieuwe Hoogstraat 33a (Ja hoor 3 3!)

We zijn er weer

20140303-200731.jpg

Yes, we zijn weer terug op ons “oude stekkie” en better than ever!

Onze drie panden zijn prachtig gerenoveerd en kunnen weer heel lang mee. Met de lente in aantocht komen er ook weer heel veel nieuwe stoffen binnen, dus wij hopen u snel te verwelkomen…